page

Wonen bij Vooruitgang

Sociale huurwoningen in Teylingen

Op www.hureninhollandrijnland.nl staan de vrijgekomen sociale huurwoningen in de gemeente Teylingen. Sociale huurwoningen hebben een huur die niet hoger is dan € 720,42 Voor € 7,50 kunt u zich inschrijven als woningzoekende. Heeft u een woning via www.hureninhollandrijnland.nl gevonden? Dan wordt u automatisch uitgeschreven.

Seniorenwoningen

Bent u op zoek naar een geschikte seniorenwoning? Voor senioren hebben wij diverse woningen en appartementen in Sassenheim. In deze seniorenwoningen kunt u langer zelfstandig blijven wonen. Alle sociale seniorenwoningen worden verdeeld via www.hureninhollandrijnland.nl.

Vrije sector huur

Woningen met een huur boven de liberalisatiegrens (>  € 720,42 per maand) behoren tot de “vrije sector”.

Woonstichting Vooruitgang beschikt over diverse woningen in het vrije sector segment (vanaf € 720,42). Deze woningen worden geadverteerd op www.hureninhollandrijnland.nl. U kunt direct reageren op de woning van uw keuze.

Om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning vragen wij een minimaal inkomen. De hoogte is afhankelijk van de huurprijs van de aangeboden woning. De voorwaarde kunt u terug vinden in de advertenties.

Maak in de linker navigatiebalk een keuze voor een onderwerp waar u meer van wilt weten.