page

18 maart 2019: Nieuwe website voor sociale huurwoningen op 26 maart 2019 live


Als u onze nieuwsbrief enkele weken geleden heeft gelezen, weet u dat er een nieuwe website op komst is: www.hureninhollandrijnland.nl. Deze nieuwe website gaat op 26 maart live en wordt dé plek voor het vinden van een sociale huurwoning in de regio Holland Rijnland. We brengen de aanstaande veranderingen graag nog eens onder uw aandacht.

WoningNet gesloten
De website van WoningNet is vanaf 18 maart gesloten. Vanwege de verhuizing naar de nieuwe website worden er tijdelijk geen nieuwe woningen aangeboden. Lopende aanbiedingen worden wel gewoon afgehandeld. Vanaf 26 maart vindt u het complete woningaanbod op www.hureninhollandrijnland.nl

Inschrijving activeren
Uw inschrijfgegevens worden automatisch overgezet en er verandert niets aan uw opgebouwde rechten en inschrijftijd. Wel is het belangrijk om uw account straks eenmalig opnieuw te activeren. Zodra de nieuwe website live gaat, ontvangt u een persoonlijke e-mail met instructie om uw inschrijving te activeren. De instructievideo op de nieuwe website helpt u daar zo nodig bij.

Vragen?
Op www.hureninhollandrijnland.nl vindt u vanaf 26 maart uitgebreide informatie over de werking van de nieuwe website. Ook is er dan een telefonische servicedesk beschikbaar voor vragen. Tot die datum kunt u nog niets doen. Heeft u eerder vragen, neem dan contact op met de woningcorporatie in uw gemeente.