page

Nieuwbouw Engelse Tuin

Aanbiedingsronde appartementen Engelse Tuin

De selectie van de kandidaten die gereageerd hebben op de nieuwbouwappartementen heeft plaatsgevonden.

Benieuwd op welke plaats u voorlopig geëindigd bent? Kijk hiervoor naar uw inschrijving op www.woningnethollandrijnland.nl

Heeft u gereageerd op een appartement op de 1e en 2e etage en behoort u tot de eerste 8 kandidaten? Dan wordt u in week 48 persoonlijk door ons benaderd.

Heeft u gereageerd op een appartement op de begane grond of 3e etage en behoort u tot de eerste 5 kandidaten? Dan wordt u in week 48 persoonlijk door ons benaderd.

U ontvangt van ons een aanbieding, hierin staat ook vermeld welke gegevens u dient aan te leveren, houdt u daar rekening mee!

Let op! De eerste 8 kandidaten die in aanmerking komen voor de appartementen op de 1e en 2e etage, kunnen hun voorkeur aangeven voor de etage en appartement.

Na deze selectie zullen wij stapsgewijs de volgende kandidaten benaderen.

 

Woonstichting Vooruitgang bouwt 28 nieuwbouwappartementen in de sociale huursector in Plan Engelse Tuin te Voorhout.

Aan de rand van Voorhout wordt Plan Engelse Tuin gerealiseerd, De locatie bevindt zich op het voormalig agrarisch bedrijventerrein van bollenkweker Colijn. Het plangebied globaal begrensd door de Jacoba van Beierenweg, de Teylingerdreef en de Engelselaan. De monumentale bollenschuur van Colijn kenmerkt het plan met zijn indrukwekkende architectuur. Plan Engelse Tuin is een kleinschalig opgezet woongebied.

Woonstichting Vooruitgang realiseert ruime 3 kamerappartementen in Voorhout aan de Engelse Tuin. De 3 kamer appartementen zijn verdeeld over 3 verdiepingen die bereikbaar zijn met een lift. Elk appartement beschikt over een eigen berging die op de begane grond in het complex ligt. In totaal zijn er 3 verschillende typen appartementen waarvan de type 4 gelegen aan de kopzijde van het complex een uitzondering vormt vanwege het dakterras.

De woningen worden eind oktober/begin november 2018 geadverteerd op www.woningnethollandrijnland.nl voor woningzoekenden. De huurprijzen variëren van € 597,30 tot € 710,68.

Onder voorbehoud worden de woningen omstreeks april 2019 opgeleverd.

De indeling van de appartementen bestaat uit een ruimte entree, toilet met fonteintje,  slaapkamer van ca. 9 m2, slaapkamer van ca 13 m2, een bergingsruimte met centrale verwarming en warmte terugwin installatie en een opstelplaats voor wasmachine, een ruime badkamer voorzien van wastafel en douche van ca. 6 m2, een ruime woonkamer met open keuken van ca.29 m2 die vanuit de woonkamer toegang verleend naar een balkon van ca. 6,8 m2. Type 4 beschikt over een dakterras van ca 37m2.

Indeling Type F1 klik hier

Indeling Type F3 klik hier

Plattegrond appartementen klik hier

engelse tuin 1

engelse tuin 2

engelse tuin 3