page

1 februari 2018: Bouw van 28 appartementen Engelse Tuin Voorhout

Woonstichting Vooruitgang tekent voor bouw 28 woningen in Voorhout

Teylingen – Deze week werd een belangrijke stap gezet in het voltooien van het plan Engelse tuin in Voorhout. In dit plan van Adriaan van Erk zijn de koop- en vrijesector huurwoning reeds gerealiseerd en binnenkort wordt aan de zuidelijke randweg van Voorhout aangevangen met de bouw van 28 appartementen in de sociale huur. Woonstichting Vooruitgang heeft hiervoor een aanneemovereenkomst getekend met Rehorstbouw.

De bouw van de woningen is een onderdeel van de prestatieafspraken die Vooruitgang maakte met de gemeente Teylingen en past naadloos in het streven dat er in elk nieuwbouwplan een goede mix komt van koopwoningen en zowel sociale- als vrijesector woningen.

De woningen, van circa 74 m2, zijn verdeeld over vier verdiepingen en de huur van varieert tussen € 592,= en € 710,=. Het is de bedoeling om eind april met de bouw te beginnen. Krap 12 maanden later worden de woningen dan opgeleverd. Ruim voor die tijd zijn de nieuwe huurders al bekend. De woningtoewijzing vindt plaats via de Woningnet Holland Rijnland.

Lees hier het hele artikel.